• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu automatisch €15 korting* !  Meer info
Terug

Makkelijk
Goedkoop
Meer dan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Andere

Dit recept versturen

Kabeljauw met tomaten en parmezaan
Makkelijk
Goedkoop
Meer dan 30 min.
4/5

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 500 g kabeljauwstaartfilet
  • 1 afgestreken eetlepel tijm
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 knoflookteen
  • 1 ui
  • verse basilicum
  • 250 g verse tagliatelle
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 6 tomaten
Kabeljauw met tomaten en parmezaan
Bereiding

Bereidingstijd: 30 min

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Fruit de gesnipperde ui in 3 eetlepels olijfolie in een pan op zacht vuur.
  3. Snij intussen de tomaten middendoor, ontpit en snij ze dan in blokjes.
  4. Doe het geperste lookteentje en de tijm bij de ui in de pan, roer 2 min., voeg dan de tomaten toe. Kruid met peper en zout en neem van het vuur.
  5. Strijk 1 eetlepel olie uit op de bodem van een ovenschaal. Leg er de in stukken gesneden kabeljauw op, kruid met peper en zout. Bedek met de tomaten, bestrooi met parmezaan en zet 15 min. in de oven.
  6. Kook de tagliatelle beetgaar (zie verpakking).
  7. Bestrooi de vis met basilicum en serveer warm met de tagliatelle.

Meer recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst