Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenKabeljauw met tomaten en parmezaan
Delhaize logo
  • Kabeljauw met tomaten en parmezaan
    A
Kabeljauw met tomaten en parmezaanA

Kabeljauw met tomaten en parmezaan

Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 6 tomaten
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 250 g verse tagliatelle
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 afgestreken el tijm
  • 500 g diepgevroren kabeljauw
  • basilicum
  • 6 tomaten
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 250 g verse tagliatelle
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 afgestreken el tijm
  • 500 g diepgevroren kabeljauw
  • basilicum

Begin met koken

: 30 min
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Fruit de gesnipperde ui in 3 eetlepels olijfolie in een pan op zacht vuur.
3
Snij intussen de tomaten middendoor, ontpit en snij ze dan in blokjes.
4
Doe het geperste lookteentje en de tijm bij de ui in de pan, roer 2 min., voeg dan de tomaten toe. Kruid met peper en zout en neem van het vuur.
5
Strijk 1 eetlepel olie uit op de bodem van een ovenschaal. Leg er de in stukken gesneden kabeljauw op, kruid met peper en zout. Bedek met de tomaten, bestrooi met parmezaan en zet 15 min. in de oven.
6
Kook de tagliatelle beetgaar (zie verpakking).
7
Bestrooi de vis met basilicum en serveer warm met de tagliatelle.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Fruit de gesnipperde ui in 3 eetlepels olijfolie in een pan op zacht vuur.
3
Snij intussen de tomaten middendoor, ontpit en snij ze dan in blokjes.
4
Doe het geperste lookteentje en de tijm bij de ui in de pan, roer 2 min., voeg dan de tomaten toe. Kruid met peper en zout en neem van het vuur.
5
Strijk 1 eetlepel olie uit op de bodem van een ovenschaal. Leg er de in stukken gesneden kabeljauw op, kruid met peper en zout. Bedek met de tomaten, bestrooi met parmezaan en zet 15 min. in de oven.
6
Kook de tagliatelle beetgaar (zie verpakking).
7
Bestrooi de vis met basilicum en serveer warm met de tagliatelle.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 451; energie (kCal): 107; vetten (g): 4,3; verzadigde vetten (g): 1; koolhydraten (g): 9,7; suikers (g): 2,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 7,8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 504,83
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 451; energie (kCal): 107; vetten (g): 4,3; verzadigde vetten (g): 1; koolhydraten (g): 9,7; suikers (g): 2,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 7,8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 504,83
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Kids,Vis - minder dan 3€
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomaten | San Marzano

Delhaize

Tomaten | San Marzano

2 × 500 gr

€7,58

Pamesello | Geraspt

Pamesello

Pamesello | Geraspt

2 × 40 gr

€3,30

Pasta | Tagliatelle

De Cecco

Pasta | Tagliatelle

500 gr

€4,25

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Kabeljauwfilet | IJsland

Delhaize

Kabeljauwfilet | IJsland

2 × +/- 330 gr

+/-€16,16

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Totaal:
+/-€34,93