Recept zoekresultatenJules Destrooper Amandelbroodkoekjes met paprikatapenade, feta en grijze garnalen
Delhaize logo
  • Jules Destrooper Amandelbroodkoekjes met paprikatapenade, feta en grijze garnalenD

Jules Destrooper Amandelbroodkoekjes met paprikatapenade, feta en grijze garnalen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Aperitief
Jules Destrooper Amandelbroodkoekjes met paprikatapenade, feta en grijze garnalenD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 200 g verse Belgische grijze garnalen
  • 80 g paprikatapenade Sud'n'Sol
  • 8 Jules Destrooper Amandelbroodkoekjes
  • 80 g fetakaas
  • bieslooksprietjes
  • peper

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min.

  1. Besmeer het Amandelbrood met de tapenade.
  2. Snijd de fetakaas in blokjes en verkruimel bovenop de tapenade.
  3. Werk het Amandelbrood af met de garnalen, peper en een sprietje bieslook.

Kooktip

Andere zomerse aperocombo’s met amandelbrood? Kerstomaatjes, mozzarella en gandaham of olijventapenade, sinaasappel en chorizo.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 945; energie (kCal): 226; vetten (g): 11,8; verzadigde vetten (g): 4,3; koolhydraten (g): 15,7; suikers (g): 8,4; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 13,3; zout (g): 1,7. Energie (kcal/portie): 255,83
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Aperitief
Andere
Aperitief
  • Jules Destrooper Amandelbroodkoekjes met paprikatapenade, feta en grijze garnalenD