Jonge patrijsfilets met kriek


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g jonge patrijsfilets
 - 37,5 cl oude kriek Oud Beersel
 - 6 jeneverbessen
 - 225 g kersenconfituur
 - 1 takje rozemarijn
 - 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
 - 1 g boter
 - peper
 
- 600 g jonge patrijsfilets
 - 37,5 cl oude kriek Oud Beersel
 - 6 jeneverbessen
 - 225 g kersenconfituur
 - 1 takje rozemarijn
 - 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
 - 1 g boter
 - peper
 
