Recept zoekresultatenJapanse parels met kokosmelk, frambozen en violettesiroop
Delhaize logo
  • Japanse parels met kokosmelk, frambozen en violettesiroopC

Japanse parels met kokosmelk, frambozen en violettesiroop

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

> 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Dessert
Japanse parels met kokosmelk, frambozen en violettesiroopC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 100 g tapioca
  • 2/5 dl kokosmelk
  • 2/5 dl water
  • 3 el rietsuiker
  • 4 eetlepels violettesiroop
  • 100 g frambozen

Begin met koken

Bereidingstijd: 35 min.

  1. Zet een pannetje op het vuur met de kokosmelk, de rietsuiker en het water. Breng langzaam aan de kook. Voeg de tapioca toe en laat ongeveer 20 min pruttelen op een zacht vuur. Let erop dat de tapioca niet te droog wordt en lekker smeuïg blijft, roer voortdurend.
  2. Giet de lauwe tapioca in glazen en voeg de violettesiroop toe. Werk af met de frambozen en serveer lauw of koud.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 893; energie (kCal): 211; vetten (g): 2,2; verzadigde vetten (g): 1,8; koolhydraten (g): 46,1; suikers (g): 22,8; vezels (g): 2; eiwitten (g): 0,7; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 192,01
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Dessert
  • Japanse parels met kokosmelk, frambozen en violettesiroopC