Gesauteerde vegetarische rundsreepjes, rodewijnsaus, shiitakes en uiencompote
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Inktvisringen
3 × +/- 195 gr
+/-€11,67
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Market Fresh
Kruiden | Espelettepeper
40 gr
€8,99
Delhaize
Groene selder | Verpakt per stuk | Cat1
1 st
€1,59
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 10 min
Kooktip
Dit recept kun je ook klaarmaken met gebakken scampi’s.
Toon:
Delhaize
Inktvisringen
3 × +/- 195 gr
+/-€11,67
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Market Fresh
Kruiden | Espelettepeper
40 gr
€8,99
Delhaize
Groene selder | Verpakt per stuk | Cat1
1 st
€1,59
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55