Recept zoekresultatenInktvis op Venetiaanse wijze
Delhaize logo
  • Inktvis op Venetiaanse wijze

Inktvis op Venetiaanse wijze

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Overig
Voorgerecht
Inktvis op Venetiaanse wijze

Ingrediënten voor 3 Porties

3 Porties
  • 400 g inktvistentakels (in de visafdeling)
  • 2 kleine takken selderij
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 limoen (het sap)
  • 1/4 koffielepel Espelettepeper
  • zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min

  1. Hak de knoflook, de selderij en de platte peterselie fijn.
  2. Meng de inktvistentakels, de selderij, de look, de platte peterselie, de olijfolie, het citroensap, het zout en de chilivlokken door elkaar. Laat 2 uur marineren vooraleer op te dienen.

Kooktip

Dit recept kun je ook klaarmaken met gebakken scampi’s.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Overig
Overig
Alle seizoenen
Voorgerecht
  • Inktvis op Venetiaanse wijze