Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenIndische salade met paneer
Delhaize logo
  • Indische salade met paneerB

Indische salade met paneer

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 60 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegetarisch
Salade
Indische salade met paneerB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 komkommer
  • 100 g spinazieblaadjes
  • 1 rode ui
  • 1 mango
  • 4 eetlepels citroensap
  • 1 l volle melk
  • 1/2 rode peper
  • zout
  • 3 el mangochutney (voor de saus)
  • 4 el water (voor de saus)
  • 4 el ciderazijn (voor de saus)
  • 4 el olijfolie (voor de saus)
  • 1/2 rode peper (voor de saus)
  • peper en zout (voor de saus)

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Komkommer
    1 st
    0,79 €/st
    €0,79
  • Jonge spinazieblaadjes
    200 gr
    7,95 €/kg
    €1,59
    Afhaling vanaf 21/01
  • Rode uien | Netje
    400 gr
    3,38 €/kg
    €1,35
  • Mango | Bio
    1 st
    2,49 €/st
    €2,49
    Afhaling vanaf 21/01
  • Begin met koken

    Bereidingstijd:25 min. + 1 u koeltijd

    1. Verwarm de melk in een steelpan. Haal de pan net voor het kookpunt van het vuur en roer het citroensap onder de melk. De bereiding gaat schiften: bekleed een zeef met een groot stuk gaas of een zeefdoek, giet er het mengsel in en laat uitlekken. Pers goed, vouw de hoeken samen en wring zoveel mogelijk vocht uit de verkregen kaas. Kruid de bereiding met zout. Bekleed een kleine pot naar keuze met vershoudfolie en druk er de bereiding goed in aan. Leg er een gewicht bovenop en zet 1 u in de koelkast.
    2. Maak de saus: hak de rode peper heel fijn, doe hem in een kom en meng hem goed met de rest van de ingrediënten.
    3. Ontvorm de paneer en snijd hem in blokjes. Snijd de komkommer, de rode ui en de mango met de mandoline in fijne plakjes. Snipper de rode peper. Dresseer alles met de spinazieblaadjes in een grote schaal en bestrooi met de paneerblokjes. Dien koel op.

    Nutritionele informatie

    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegetarisch
    Salade
    • Indische salade met paneerB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Komkommer
    1 st
    0,79 €/st
    €0,79
  • Jonge spinazieblaadjes
    200 gr
    7,95 €/kg
    €1,59
    Afhaling vanaf 21/01
  • Rode uien | Netje
    400 gr
    3,38 €/kg
    €1,35
  • Mango | Bio
    1 st
    2,49 €/st
    €2,49
    Afhaling vanaf 21/01