Recept zoekresultatenIndische quiche met kip en juliennegroenten
Delhaize logo
  • Indische quiche met kip en juliennegroenten
    B
Indische quiche met kip en juliennegroentenB

Indische quiche met kip en juliennegroenten

Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 50 g rozijnen
  • 2 kl kerriepoeder
  • 500 g juliennegroenten "365"
  • 350 g kippengehakt
  • 3 el arachideolie
  • peper
  • 1 plak kruimeldeeg
  • verse fijngesneden koriander
  • 250 g natuuryoghurt
  • 3 eieren
  • 50 g rozijnen
  • 2 kl kerriepoeder
  • 500 g juliennegroenten "365"
  • 350 g kippengehakt
  • 3 el arachideolie
  • peper
  • 1 plak kruimeldeeg
  • verse fijngesneden koriander
  • 250 g natuuryoghurt
  • 3 eieren

Begin met koken

1
Doe de rozijnen in een kom en bedek ze met warm water.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Fruit de groenten in 2 eetlepels olie in een sauteerpan gedurende 2 min. Voeg 1 koffielepel kerriepoeder toe, zet een deksel op de pan en laat 10 min. stoven op zacht vuur.
4
Bak, ondertussen, het gehakt in 1 eetlepel olie in een grote braadpan op een vrij hoog vuur. Roer het los met een spatel, voeg 1 koffielepel kerriepoeder toe, meng en neem van het vuur.
5
Klop de eieren los in een grote kom, voeg de yoghurt toe, de uitgelekte rozijnen, de koriander, peper en zout. Meng, voeg dan het gehakt toe en de groenten, breng op smaak met peper en zout.
6
Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg en giet er de bereiding in. Bak 30 min. in de oven.
7
Dien warm op met een slaatje met appel- of mangoblokjes.
1
Doe de rozijnen in een kom en bedek ze met warm water.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Fruit de groenten in 2 eetlepels olie in een sauteerpan gedurende 2 min. Voeg 1 koffielepel kerriepoeder toe, zet een deksel op de pan en laat 10 min. stoven op zacht vuur.
4
Bak, ondertussen, het gehakt in 1 eetlepel olie in een grote braadpan op een vrij hoog vuur. Roer het los met een spatel, voeg 1 koffielepel kerriepoeder toe, meng en neem van het vuur.
5
Klop de eieren los in een grote kom, voeg de yoghurt toe, de uitgelekte rozijnen, de koriander, peper en zout. Meng, voeg dan het gehakt toe en de groenten, breng op smaak met peper en zout.
6
Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg en giet er de bereiding in. Bak 30 min. in de oven.
7
Dien warm op met een slaatje met appel- of mangoblokjes.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 667; energie (kCal): 160; vetten (g): 9,2; verzadigde vetten (g): 3; koolhydraten (g): 11; suikers (g): 5,2; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 7,4; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 639,2
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 667; energie (kCal): 160; vetten (g): 9,2; verzadigde vetten (g): 3; koolhydraten (g): 11; suikers (g): 5,2; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 7,4; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 639,2
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Indiaas
Picknick,Moederdag,Vlees - minder dan 3€
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gedroogde rozijnen

Vahiné

Gedroogde rozijnen

125 gr

€2,45

Saus | Curry

Devos & Lemmens

Saus | Curry

30 cl

€2,45

Maaltijdbox | Curry madras

Delhaize

Maaltijdbox | Curry madras

950 gr

€5,79

Gehakt | Kip | Gekruid

Delhaize

Gehakt | Kip | Gekruid

500 gr

€4,45

Kruimeldeeg | Vers

Delhaize

Kruimeldeeg | Vers

230 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,89

Koriander | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Koriander | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Skyr | Yoghurt | Natuur

Arla

Skyr | Yoghurt | Natuur

450 gr

€2,49

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Reeds in je keuken

Olie | Arachide

Delhaize

Olie | Arachide

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€3,19

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€22,26