Hugo
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
1 op 5Eindejaar
Dranken
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 1 Porties
- 2,5 cl Vlierbloesem siroop Monin
- 7 cl Anna Perenna Prosecco
- 2 cl mineraalwater
- enkele muntblaadjes (garnituur)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2016021703631680000
S2009050500199020000
Reeds in je keuken
S2005092300197070000
Begin met koken
- Doe een 6 tal ijsblokjes in het wijnglas, voeg de siroop toe en giet langzaam de Prosecco en het mineraalwater in het glas.
- Garneer met enkele muntblaadjes
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 215; energie (kCal): 51; vetten (g): 0,1; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 2,2; suikers (g): 1,2; vezels (g): 0,4; eiwitten (g): 0,5; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 61,71
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Eindejaar
Overig
Andere
Dranken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2016021703631680000
S2009050500199020000
Reeds in je keuken
S2005092300197070000