Recept zoekresultatenHotdog Berlijn
Delhaize logo
  • Hotdog Berlijn

Hotdog Berlijn

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Hotdog Berlijn

Ingrediënten voor 9 Porties

9 Porties
  • 9 hotdogbroodjes
  • 9 Berlin hotdogworsten
  • 9 eetlepels Tikka Massala hummus
  • 500 g zuurkool natuur
  • 130 g groene peperoni met roomkaas
  • 9 koffielepels ketchup
  • 9 koffielepels mosterd
  • 9 koffielepels gebakken uitjes

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min

  1. Verwarm de hotdogbroodjes in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 2-3 min of enkele minuten op een barbecuegrill.
  2. Bak de hotdogworsten gedurende 5 min. in een warme pan met olie of kook ze gedurende 5 min. in gezouten water op een laag vuurtje.
  3. Verwarm de zuurkool in een kookpot op een laag vuur of in een microgolfoven.
  4. Snijd de groene peperoni met roomkaas met een scherp mes in stukjes.
  5. Snijd de hotdogbroodjes open en bestrijk de binnenkanten met een eetlepel hummus. Plaats in elke broodje een hotdogworst. Verdeel de ketchup en mosterd over de hotdogworsten. Beleg verder met een lepel zuurkool versier met stukjes peperoni en bestrooi royaal met gebakken uitjes.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Hotdog Berlijn