Horse’s neck
door Manuel Wouters
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldBarbecue
Dranken
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 1 Porties
- 6 druppels Angostura bitters
- 15 cl Fever-Tree Ginger Ale
- ijsblokjes
- 4,5 cl Jim Bulleit bourbon
- 1 zestesliert van citroen
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2012082200234460001
4 x 20 cl
7,49 €/l
€5,99
Afhaling vanaf 10/08
S2015062502195160099
S2016051703650050000
Reeds in je keuken
S2018113000134490000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
- Vul een collinsglas met ijsblokjes (1 glas per portie).
- Voeg de bourbon en Angostura bitters toe.
- Snijd met een citrustrekker een lange citroenzeste boven het glas. Doe de zeste in een glas en voeg de Ginger Ale toe.
- Serveer met een roerstaafje.
Kooktip
Draai je zeste rond een roerstaafje en zet even in de diepvries voor een mooi krullende zeste.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Barbecue
Overig
Zomer
Dranken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2012082200234460001
4 x 20 cl
7,49 €/l
€5,99
Afhaling vanaf 10/08
S2015062502195160099
S2016051703650050000
Reeds in je keuken
S2018113000134490000
Laad nog 1 producten