Hoge chocoladetaart met zoute karamel

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 20 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 12 eieren (medium)
- 210 g tarwebloem (+ extra voor de taartvormen)
- 165 g maiszetmeel
- 375 g fijne suiker
- 2 afgestreken el cacao
- boter voor de bakvorm
- 1 snufje zout
- 3,3 dl slagroom (voor de karamel met gezouten boter)
- 200 g kristalsuiker (voor de karamel met gezouten boter)
- 2 el warm water
- 100 g gezouten boter
- 4 dl slagroom (voor de chocoladeganache)
- 400 g chocolade ‘Callets Dessert’
- 100 g boter (voor de chocoladeganache)
- 12 eieren (medium)
- 210 g tarwebloem (+ extra voor de taartvormen)
- 165 g maiszetmeel
- 375 g fijne suiker
- 2 afgestreken el cacao
- boter voor de bakvorm
- 1 snufje zout
- 3,3 dl slagroom (voor de karamel met gezouten boter)
- 200 g kristalsuiker (voor de karamel met gezouten boter)
- 2 el warm water
- 100 g gezouten boter
- 4 dl slagroom (voor de chocoladeganache)
- 400 g chocolade ‘Callets Dessert’
- 100 g boter (voor de chocoladeganache)