1
Bind de kip op en laat ze gedurende 35 min. in 2 l hete kippenbouillon om pocheren.
2
Blancheer al de groene groenten in gezouten water en laat afkoelen in ijskoud water.
3
Bak de spekreepjes in een pan en laat vervolgens drogen in een voorverwarmde oven op 180°. Hak ze vervolgens fijn en mix met de panco.
4
Snij de pastinaak in stukjes en kook ze in de melk tot ze gaar zijn. Mix in de blender tot een puree.
5
Neem 1/2 liter kippenbouillon en kook die in met de verse dragon, peper en zout tot de gewenste dikte.
6
Haal de kip uit de bouillon en snij het wit ervan af, snij mooi in gelijke stukken en bak vervolgens op de velkant.
1
Bind de kip op en laat ze gedurende 35 min. in 2 l hete kippenbouillon om pocheren.
2
Blancheer al de groene groenten in gezouten water en laat afkoelen in ijskoud water.
3
Bak de spekreepjes in een pan en laat vervolgens drogen in een voorverwarmde oven op 180°. Hak ze vervolgens fijn en mix met de panco.
4
Snij de pastinaak in stukjes en kook ze in de melk tot ze gaar zijn. Mix in de blender tot een puree.
5
Neem 1/2 liter kippenbouillon en kook die in met de verse dragon, peper en zout tot de gewenste dikte.
6
Haal de kip uit de bouillon en snij het wit ervan af, snij mooi in gelijke stukken en bak vervolgens op de velkant.