Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 uien
- 1/2 el peperkorrels
- 1 el jeneverbessen
- 1 kruidentuiltje
- 2 wortelen, in grove stukken gehakt
- 1 ui gehalveerd (voor de marinade)
- 1 fles pittige rode wijn
- peper
- 40 g gezouten boter
- 6 e.l. olijfolie
- 2 el ruwe rietsuiker
- 50 g tomatenpuree
- 2 el bloem
- bladpeterselie
- 1 bolletje look
- 800 g bloemige aardappelen
- 500 g bospaddenstoelen
- 1 pompoen
- 800 g hindefilet
- 50 g gezouten boter (voor de puree)
- zout
- 4 uien
- 1/2 el peperkorrels
- 1 el jeneverbessen
- 1 kruidentuiltje
- 2 wortelen, in grove stukken gehakt
- 1 ui gehalveerd (voor de marinade)
- 1 fles pittige rode wijn
- peper
- 40 g gezouten boter
- 6 e.l. olijfolie
- 2 el ruwe rietsuiker
- 50 g tomatenpuree
- 2 el bloem
- bladpeterselie
- 1 bolletje look