Hinderagout grand veneur, peren in wijn


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 kits voor hinderagout
- 1/2 sinaasappel bio
- 50 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
- 1 kruidentuiltje
- 2 steranijzen
- 1 kruidnagel
- 1 stokje kaneel
- 4 takjes tijm
- 3 nog wat harde peren (voor de peren in wijn)
- 1/2 biosinaasappel (voor de peren in wijn)
- 5 el honing (voor de peren in wijn)
- 1 fles rode wijn (voor de peren in wijn)
- 2 steranijzen (voor de peren in wijn)
- 1 kruidnagel (voor de peren in wijn)
- 1 stokje kaneel (voor de peren in wijn)
- 1 knolselder (voor de puree)
- 15 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg (voor de puree)
- 40 g boter (voor de puree)
- 5 cl olijfolie (voor de puree)
- 1 bussel bladpeterselie (voor de puree)
- peper en zout (voor de puree)
- 2 kits voor hinderagout
- 1/2 sinaasappel bio
- 50 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
- 1 kruidentuiltje
- 2 steranijzen
- 1 kruidnagel
- 1 stokje kaneel
- 4 takjes tijm
- 3 nog wat harde peren (voor de peren in wijn)
- 1/2 biosinaasappel (voor de peren in wijn)
- 5 el honing (voor de peren in wijn)
- 1 fles rode wijn (voor de peren in wijn)
- 2 steranijzen (voor de peren in wijn)
- 1 kruidnagel (voor de peren in wijn)
- 1 stokje kaneel (voor de peren in wijn)