Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 hindesteaks (200g per persoon)
- 6 rode uien
- 50 g geroosterde pijnboompitten
- 10 cl balsamicoazijn
- 2 el ruwe rietsuiker
- 4 el vijgenconfituur
- 800 g krielaardappelen
- 3 takjes verse rozemarijn
- 20 g boter
- 4 e.l. olijfolie
- Espelettepeper
- fijn zout, fleur de sel de Guérande, peper
- 4 hindesteaks (200g per persoon)
- 6 rode uien
- 50 g geroosterde pijnboompitten
- 10 cl balsamicoazijn
- 2 el ruwe rietsuiker
- 4 el vijgenconfituur
- 800 g krielaardappelen
- 3 takjes verse rozemarijn
- 20 g boter
- 4 e.l. olijfolie
- Espelettepeper
- fijn zout, fleur de sel de Guérande, peper