Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 hindegebraad van 800 g
- 3 e.l. olijfolie
- boter
- 1 rol bladerdeeg
- 300 g gemengde bospaddestoelen
- 1 ei
- 2 sjalotten
- 50 cl champagne brut (of cava)
- 25 cl verse room
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
- peper
- 1 hindegebraad van 800 g
- 3 e.l. olijfolie
- boter
- 1 rol bladerdeeg
- 300 g gemengde bospaddestoelen
- 1 ei
- 2 sjalotten
- 50 cl champagne brut (of cava)
- 25 cl verse room
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
- peper