Hindebrochettes met pastinaak en spek, peren- en veenbessencompote


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g hindefiletgebraad
 - 4 grote pastinaken
 - 1 snede ontbijtspek
 - 10 cl rode wijn
 - 4 el olijfolie
 - 2 takjes verse rozemarijn
 - zout
 - peper
 - 200 g verse veenbessen
 - 2 stevige Conférenceperen
 - 120 g fijne suiker
 - 1/2 kl speculooskruiden
 
- 500 g hindefiletgebraad
 - 4 grote pastinaken
 - 1 snede ontbijtspek
 - 10 cl rode wijn
 - 4 el olijfolie
 - 2 takjes verse rozemarijn
 - zout
 - peper
 - 200 g verse veenbessen
 - 2 stevige Conférenceperen
 - 120 g fijne suiker
 - 1/2 kl speculooskruiden
 
