Hindebrochettes met pastinaak en spek, peren- en veenbessencompote


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g hindefiletgebraad
- 4 grote pastinaken
- 1 snede ontbijtspek
- 10 cl rode wijn
- 4 el olijfolie
- 2 takjes verse rozemarijn
- zout
- peper
- 200 g verse veenbessen
- 2 stevige Conférenceperen
- 120 g fijne suiker
- 1/2 kl speculooskruiden
- 500 g hindefiletgebraad
- 4 grote pastinaken
- 1 snede ontbijtspek
- 10 cl rode wijn
- 4 el olijfolie
- 2 takjes verse rozemarijn
- zout
- peper
- 200 g verse veenbessen
- 2 stevige Conférenceperen
- 120 g fijne suiker
- 1/2 kl speculooskruiden