Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenHertenbiefstuk, appeltjes met rozijnen, honing en kaneel
Delhaize logo
  • Hertenbiefstuk, appeltjes met rozijnen, honing en kaneel
    A
Hertenbiefstuk, appeltjes met rozijnen, honing en kaneelA

Hertenbiefstuk, appeltjes met rozijnen, honing en kaneel

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 600 g hertenbiefstuk
  • 4 appelen (Jonagold)
  • 1 kl kaneel
  • 2 el vloeibare honing
  • 100 g rozijnen
  • 1 el boter
  • 600 g hertenbiefstuk
  • 4 appelen (Jonagold)
  • 1 kl kaneel
  • 2 el vloeibare honing
  • 100 g rozijnen
  • 1 el boter

Begin met koken

: 15 min.
1
Kruid de hertenbiefstuk met peper en zout. Schroei het vlees in een ovenbestendige pan dicht (3 min per kant). Dek af met aluminiumfolie en gaar zo’n 4 à 5 min verder in een voorverwarmde oven van 200°C.
2
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes.
3
Bak de blokjes in een pan met wat boter en voeg er de rozijnen, kaneel en honing aan toe.
4
Laat de appeltjes even karamelliseren en serveer bij de hertenbiefstuk.
5
Laissez légèrement caraméliser les pommes et servez avec le filet de cerf.
1
Kruid de hertenbiefstuk met peper en zout. Schroei het vlees in een ovenbestendige pan dicht (3 min per kant). Dek af met aluminiumfolie en gaar zo’n 4 à 5 min verder in een voorverwarmde oven van 200°C.
2
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes.
3
Bak de blokjes in een pan met wat boter en voeg er de rozijnen, kaneel en honing aan toe.
4
Laat de appeltjes even karamelliseren en serveer bij de hertenbiefstuk.
5
Laissez légèrement caraméliser les pommes et servez avec le filet de cerf.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 466; energie (kCal): 110; vetten (g): 1,9; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 11,2; suikers (g): 10,5; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 11,6; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 349,91
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 466; energie (kCal): 110; vetten (g): 1,9; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 11,2; suikers (g): 10,5; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 11,6; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 349,91
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Eindejaar
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Appelen | Mini | Verpakt | 8st | Bio

Delhaize

Appelen | Mini | Verpakt | 8st | Bio

900 gr

Bio

€3,99

Kruiden | Kaneel | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Kaneel | Gemalen

45 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Honing | Bio

Delhaize

Honing | Bio

340 gr

Bio

€2,65

Gedroogde rozijnen

Vahiné

Gedroogde rozijnen

125 gr

€2,45

Reeds in je keuken

Melkerijboter

Delhaize

Melkerijboter

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,05

Totaal:
€10,18