Recept zoekresultatenHazenboutfilets op tajinewijze
Delhaize logo
  • Hazenboutfilets op tajinewijze

Hazenboutfilets op tajinewijze

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

3 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Hazenboutfilets op tajinewijze

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g hazenboutfilets
  • peper
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 afgestreken koffielepels ras-el-hanout Al’fez
  • 1 capsule saffraanpoeder
  • 75 cl warm water
  • 2 el honing
  • 150 g rozijnen
  • 1 ui
  • 1 bussel rapen
  • 2 pastinaken
  • 1 noot boter

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kip ras el hanout
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Kruiden | Saffraan | Poeder
    0,5 gr
    16100,00 €/kg
    €8,05
  • Mix 3 rozijnen
    250 gr
    11,40 €/kg
    €2,85
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 1u 25 min.

    1. Snij de hazenfilets in grote stukken en hak de ui fijn. Fruit de ui op een flink vuur in een stoofpan met de hete olie en boter; doe er zout en peper op. Als het vlees gekleurd is, giet er dan het warm water bij en voeg de ras-el-hanout toe. Zet het deksel op de pan en laat 30 min. sudderen op een heel zacht vuur.
    2. Doe de saffraan erbij, alsook de geschilde en in kwartjes gesneden rapen. Laat 10 min. sudderen en doe er dan de geschilde en in halve schijfjes gesneden pastinaken, de honing en de rozijnen bij. Laat nog 20 min. koken totdat het vlees en de groenten heel mals zijn.
    3. Kruid af en dien heel warm op met couscous of brood.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Diner
    Herfst
    Hoofdgerecht
    • Hazenboutfilets op tajinewijze

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kip ras el hanout
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Kruiden | Saffraan | Poeder
    0,5 gr
    16100,00 €/kg
    €8,05
  • Mix 3 rozijnen
    250 gr
    11,40 €/kg
    €2,85