Recept zoekresultatenHazelnootburger met groene pesto, tomaat, basilicum & rode ui
Delhaize logo
  • Hazelnootburger met groene pesto, tomaat, basilicum & rode uiA

Hazelnootburger met groene pesto, tomaat, basilicum & rode ui

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Hoofdgerecht
Hazelnootburger met groene pesto, tomaat, basilicum & rode uiA

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1 rode bietenbroodje
  • 1 hazelnoot burger Delhaize
  • 1 tomaat
  • 3 blaadjes basilicum
  • jonge sla
  • tuinkers
  • 1 rode ui
  • 10 g groene pesto

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min

  1. Met een kleine voorbereiding, bouw je straks in 1-2-3 je hamburger.
  2. Snijd dus snel eerst de tomaat in fijne plakjes en de rode ui in fijne reepjes.
  3. Pluk wat blaadjes basilicum en zet de pesto klaar.
  4. Bak nu de hazelnootburger goudbruin in wat olijfolie en verwarm het rode bietenbroodje in een oven van 200 graden gedurende 4 minuten.
  5. Het bouwen kan nu beginnen en dat doe je best zo:
    • smeer op het onderste broodje twee mespunten pesto
    • leg tomaat op het broodje en kruid met peper en zout
    • leg hier de warme burger op en werk af met de tuinkers, rode ui en basilicum blaadjes
    • het dekseltje kan op de burger! Smakelijk!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 495; energie (kCal): 119; vetten (g): 6,3; verzadigde vetten (g): 0,6; koolhydraten (g): 11,4; suikers (g): 2,7; vezels (g): 2,6; eiwitten (g): 3,4; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 614,64
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht
  • Hazelnootburger met groene pesto, tomaat, basilicum & rode uiA