Recept zoekresultatenHapje van peperkoek met kaas en witloofconfijt
Delhaize logo
  • Hapje van peperkoek met kaas en witloofconfijtD

Hapje van peperkoek met kaas en witloofconfijt

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Recepten voor elke dag
Snack
Hapje van peperkoek met kaas en witloofconfijtD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 400 g averbode peperkoek met honing en noten
  • enkele blaadjes witloof
  • 135 g witloof-confijt met balsimico taste of inspirations.
  • 150 g averbode abdijkaas-kubusjes

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min.

  1. Snij een dobbelsteentjes peperkoek uit de averbode-peperkoek.
  2. Bestrijk ieder blokje peperkoek aan 1 kant met een laagje witloofconfijt en leg hierop een blokje averbode abdijkaas. De hoeveelheid confijt kan je variëren naar gelang de eigen smaakbeleving.
  3. Werk af met een puntje witloof.
  4. Steek dit allemaal op een tandenstoker.
  5. Combineer dit gerust met een glas averbode abdijbier.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1304; energie (kCal): 310; vetten (g): 9,8; verzadigde vetten (g): 4; koolhydraten (g): 46; suikers (g): 28,7; vezels (g): ; eiwitten (g): 7,4; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 535,68
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Recepten voor elke dag
Aperitief
Snack
  • Hapje van peperkoek met kaas en witloofconfijtD