• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu automatisch €15 korting* !  Meer info
Terug

Makkelijk
Goedkoop
Meer dan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Alle seizoenen

Dit recept versturen

Groentetaart met verse geitenkaas
Makkelijk
Goedkoop
Meer dan 30 min.

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels pesto
  • peper
  • 120 g verse geitenkaas in rolletjes (ChevrArdennes)
  • 1 eetlepel Provençaalse kruiden
  • 1 ui
  • 1 knoflookteentje
  • 1 middelgrote aubergine
  • 1 middelgrote courgette
  • enkele basilicumblaadjes
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 vel kruimel- of pizzadeeg
Bereiding

Bereidingstijd: Bereiding : 25 min - Baktijd : 25 min

  1. Snipper de ui fijn. Snij de aubergine, de courgette en de paprika’s in blokjes. Pers het lookteentje. Doe de olie in een grote pan en bak er al deze groenten gedurende een tiental minuten in aan op vrij hoog vuur. Kruid met peper en een beetje zout.
  2. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  3. Schik het gekozen deeg (op het bakpapier van de verpakking) in een grote taartvorm. Strijk de pesto uit op de bodem, verdeel er de groenten gelijkmatig over, bestrooi met de verkruimelde kaas en laat 15 min. in de oven bakken.
  4. Neem de taart uit de vorm. Zet ze, met het bakpapier, op het ovenrooster en laat ze zo nog 10 min. in de oven verder bakken.
  5. Serveer warm of koud met een salade.

Meer recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst