Groenten in ’t zuur
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Brunch
Bijgerechten
Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- groenten naar keuze: lente-uitjes, wortelen met loof, courgettes, komkommers …
- Cider- of wijnazijn
- kruiden en specerijen naar keuze: koriander-, venkel- of mosterdzaadjes, pepertjes, tijm, rozemarijn …
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Maak de groenten schoon: verwijder de uiteinden van de lenteuitjes, pel de wortelen, snijd de courgettes en de komkommers in staafjes. Doe ze in gesteriliseerde bokalen.
- Breng de azijn aan de kook met de gekozen kruiden en/of specerijen. Overgiet er meteen de groenten mee, zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Sluit de bokalen, draai ze om en laat afkoelen.
- Bewaar op een koele en donkere plaats. Wacht minstens 1 week voor je de groenten opeet.
Nutritionele informatie
Energie: 26 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Brunch
Bijgerechten