Recept zoekresultatenGroenten in ’t zuur
Delhaize logo
  • Groenten in ’t zuur

Groenten in ’t zuur

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegan
Brunch
Bijgerechten
Groenten in ’t zuur

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • groenten naar keuze: lente-uitjes, wortelen met loof, courgettes, komkommers …
  • Cider- of wijnazijn
  • kruiden en specerijen naar keuze: koriander-, venkel- of mosterdzaadjes, pepertjes, tijm, rozemarijn …

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min.

  1. Maak de groenten schoon: verwijder de uiteinden van de lenteuitjes, pel de wortelen, snijd de courgettes en de komkommers in staafjes. Doe ze in gesteriliseerde bokalen.
  2. Breng de azijn aan de kook met de gekozen kruiden en/of specerijen. Overgiet er meteen de groenten mee, zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Sluit de bokalen, draai ze om en laat afkoelen.
  3. Bewaar op een koele en donkere plaats. Wacht minstens 1 week voor je de groenten opeet.
Nutritionele informatie
Energie: 26 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Brunch
Bijgerechten
  • Groenten in ’t zuur