1
Snijd de wortelen in stukjes (je hoeft ze niet te schillen) en kook ze gaar in water. Laat ze afkoelen.
2
Snijd de chilipeper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
3
Schil en rasp de gember.
4
Doe de mosterd, de arachideolie, de gember, de chilipeper en de wortelen in de blender en mix tot een gladde groentemayonaise. Kruid bij met peper en zout naar smaak.
5
Kruid de tijgergarnalen met peper, zout en de olijfolie en gril ze kort op de barbecue. Dien op met de groentemayonaise en enkele citroenpartjes.
1
Snijd de wortelen in stukjes (je hoeft ze niet te schillen) en kook ze gaar in water. Laat ze afkoelen.
2
Snijd de chilipeper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
3
Schil en rasp de gember.
4
Doe de mosterd, de arachideolie, de gember, de chilipeper en de wortelen in de blender en mix tot een gladde groentemayonaise. Kruid bij met peper en zout naar smaak.
5
Kruid de tijgergarnalen met peper, zout en de olijfolie en gril ze kort op de barbecue. Dien op met de groentemayonaise en enkele citroenpartjes.