Groentebrochettes, vegetarische worsten en pastasalade met pesto


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g yoghurt natuur
- 3 el olijfolie
- 640 g ‘Braad Saucisse’ De Vegetarische Slager (4 x 2 stuks)
- peper
- 50 g rucola (voor de pastasalade)
- 20 g pijnboompitten (voor de pastasalade)
- 20 g gepelde pistachenoten (voor de pastasalade)
- 250 g volkoren Griekse pasta (voor de pastasalade)
- 50 g parmigiano (voor de pastasalade)
- 120 g verse pesto (voor de pastasalade)
- peper en zout (voor de pastasalade)
- 2 maiskolven (maisbrochettes)
- 2 lente-uitjes (maisbrochettes)
- 1/2 rode peper (maisbrochettes)
- 1/2 biolimoen (maisbrochettes)
- 3 el olijfolie (maisbrochettes)
- “Lime Pepper“ Santa Maria (maisbrochettes)
- 250 g grote bruine champignons (brochettes met champignons)
- 3 takjes tijm (brochettes met champignons)
- 2 el balsamicoazijn (brochettes met champignons)
- 1 el sojasaus (brochettes met champignons)
- 3 el olijfolie (brochettes met champignons)
- 4 uien (brochettes met ui)
- 2 takjes rozemarijn (brochettes met ui)
- 2 el honing (brochettes met ui)
- 3 el olijfolie (brochettes met ui)
- 1 el ‘Curry Madras’ Market Fresh (brochettes met ui)
- 1/4 bloemkool (bloemkoolbroccolibrochettes)
- 1/4 broccoli (bloemkoolbroccolibrochettes)
- 3 el olijfolie (bloemkoolbroccolibrochettes)
- 1/2 kl komijn (bloemkoolbroccolibrochettes)
- 1 grote courgette (courgettebrochettes)
- 3 takjes munt (courgettebrochettes)
- 3 el olijfolie (courgettebrochettes)
- 2 kleine aubergines (auberginebrochettes)
- 2 takjes rozemarijn (auberginebrochettes)
- 2 el biotomatendip (auberginebrochettes)
- 3 el olijfolie (auberginebrochettes)
- 200 g datterinotomaten (brochettes met datterinotomaten)
- 1 kl rietsuiker (brochettes met datterinotomaten)
- 3 el olijfolie (brochettes met datterinotomaten)
- zout (brochettes met datterintomaten)
- 3 zoete puntpaprika’s (brochettes met zoete puntpaprika’s)
- 1 kl rietsuiker (brochettes met zoete puntpaprika’s)
- 3 el olijfolie (brochettes met zoete puntpaprika’s)
- zout (brochettes met zoete puntpaprika's)
- 500 g yoghurt natuur
- 3 el olijfolie
- 640 g ‘Braad Saucisse’ De Vegetarische Slager (4 x 2 stuks)
- peper
- 50 g rucola (voor de pastasalade)
- 20 g pijnboompitten (voor de pastasalade)
- 20 g gepelde pistachenoten (voor de pastasalade)
- 250 g volkoren Griekse pasta (voor de pastasalade)
- 50 g parmigiano (voor de pastasalade)
- 120 g verse pesto (voor de pastasalade)
- peper en zout (voor de pastasalade)
- 2 maiskolven (maisbrochettes)
- 2 lente-uitjes (maisbrochettes)
- 1/2 rode peper (maisbrochettes)
- 1/2 biolimoen (maisbrochettes)