Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenGroentebrochettes, vegetarische worsten en pastasalade met pesto
Delhaize logo
  • Groentebrochettes, vegetarische worsten en pastasalade met pestoB

Groentebrochettes, vegetarische worsten en pastasalade met pesto

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

> 60 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Hoofdgerecht
Groentebrochettes, vegetarische worsten en pastasalade met pestoB

Ingrediënten voor 8 Porties

8 Porties
  • 2 takjes rozemarijn (auberginebrochettes)
  • 2 el honing (brochettes met ui)
  • 3 el olijfolie (brochettes met ui)
  • 1 el ‘Curry Madras’ Market Fresh (brochettes met ui)
  • 1/4 bloemkool (bloemkoolbroccolibrochettes)
  • 1/4 broccoli (bloemkoolbroccolibrochettes)
  • 3 el olijfolie (bloemkoolbroccolibrochettes)
  • 1/2 kl komijn (bloemkoolbroccolibrochettes)
  • 1 grote courgette (courgettebrochettes)
  • 3 takjes munt (courgettebrochettes)
  • 3 el olijfolie (courgettebrochettes)
  • 2 kleine aubergines (auberginebrochettes)
  • 2 takjes rozemarijn (brochettes met ui)
  • 2 el biotomatendip (auberginebrochettes)
  • 3 el olijfolie (auberginebrochettes)
  • 200 g datterinotomaten (brochettes met datterinotomaten)
  • 1 kl rietsuiker (brochettes met datterinotomaten)
  • 3 el olijfolie (brochettes met datterinotomaten)
  • Zout (brochettes met datterinotomaten)
  • 3 zoete puntpaprika’s (brochettes met zoete puntpaprika’s)
  • 1 kl rietsuiker (brochettes met zoete puntpaprika’s)
  • 3 el olijfolie (brochettes met zoete puntpaprika’s)
  • Zout (brochettes met zoete puntpaprika’s)
  • 2 lente-uitjes (maisbrochettes)
  • 500 g yoghurt natuur
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout
  • 50 g rucola (voor de pastasalade)
  • 20 g pijnboompitten (voor de pastasalade)
  • 20 g gepelde pistachenoten (voor de pastasalade)
  • 250 g volkoren Griekse pasta (voor de pastasalade)
  • 50 g parmigiano (voor de pastasalade)
  • 120 g verse pesto (voor de pastasalade)
  • Peper en zout (voor de pastasalade)
  • 2 maiskolven (maisbrochettes)
  • 640 g ‘Braad Saucisse’ De Vegetarische Slager (4 x 2 stuks)
  • 1/2 rode peper (maisbrochettes)
  • 1/2 biolimoen (maisbrochettes)
  • 3 el olijfolie (maisbrochettes)
  • “Lime Pepper“ Santa Maria (maisbrochettes)
  • 250 g grote bruine champignons (brochettes met champignons)
  • 3 takjes tijm (brochettes met champignons)
  • 2 el balsamicoazijn (brochettes met champignons)
  • 1 el sojasaus (brochettes met champignons)
  • 3 el olijfolie (brochettes met champignons)
  • 4 uien (brochettes met ui)

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruiden | Lime-Pepper | Molen
    90 gr
    55,00 €/kg
    €4,95
  • Ruwe rietsuiker | Easy
    750 gr
    4,73 €/kg
    €3,55
  • Bruine | Paddestoelen
    250 gr
    6,76 €/kg
    €1,69
  • Zoete puntpaprika | 3Stukken
    270 gr
    11,07 €/kg
    €2,99
  • Begin met koken

    Bereidingstijd : 1 u. + 30 min. kooktijd

    1. Snijd de maiskolven in stukken. Meng ze met de olijfolie, de fijngesnipperde lente-uitjes, de fijngehakte ontpitte rode peper, de limoenzeste in fijne staafjes en enkele draaien van de kruidenmolen.
    2. Meng de hele champignons met de geriste tijm, de azijn, de sojasaus en de olijfolie.
    3. Meng de gehalveerde gepelde uien met de gehakte rozemarijn, de honing, de olijfolie en de curry.
    4. Snijd de bloemkool in 3 dikke plakken en de broccoli in 4. Meng de olijfolie met de komijn en besmeer er de groenten mee.
    5. Snijd de courgette in 6 of 8 dikke schijven. Meng ze met de fijngehakte muntblaadjes en de olijfolie.
    6. Snijd de aubergines overlangs in 2. Meng de gehakte rozemarijn, de tomatendip en de olijfolie. Smeer de aubergines met dit mengsel in, aan de kant van het vruchtvlees.
    7. Meng de datterinotomaten met de olijfolie, de suiker en zout.
    8. Meng de hele zoete puntpaprika’s met de olijfolie, suiker en zout.
    9. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en laat ze een tijdje onder koud water afkoelen. Gril de pijnboompitten en de gehakte pistachenoten lichtjes, zonder toevoeging van vetstof. Meng ze met de pasta, de pesto, de geraspte parmigiano en de grofgehakte rucola. Breng verder op smaak.
    10. Rijg alle groenten per soort op aparte satéprikkers. Gril de brochettes met paprika, aubergine en ui op de zijkanten van de barbecue. Voeg de andere brochettes na 20 min. toe. Voeg de lichtgeoliede vegetarische worsten na 5 min. toe en rooster ze 5 min. Kruid de groenten op het einde van de kooktijd met peper en zout.
    11. Meng 4 el van de overschot van de verschillende marinades met de yoghurt, peper en zout. Serveer deze saus bij de grillades en de pastasalade.

    Tip: Wil je graag minder pikante maisbrochettes? Vervang dan de verse rode peper door de zachte chilivlokken van Market Fresh.

    Nutritionele informatie

    Per 100 g "vegetarische worsten en de pastasalade met pesto": Energie: 183,1 kcal - Vetten: 10,6 g - Koolhydraten: 11,5 g - Vezels: 1,8 g - Eiwitten: 9,5 g en per 100 g "groentebrochettes": Energie: 158,1 kcal - Vetten:11,3 g - Koolhydraten: 10,8 g - Vezels: 2,8 g - Eiwitten: 2,3 g
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Hoofdgerecht
    • Groentebrochettes, vegetarische worsten en pastasalade met pestoB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruiden | Lime-Pepper | Molen
    90 gr
    55,00 €/kg
    €4,95
  • Ruwe rietsuiker | Easy
    750 gr
    4,73 €/kg
    €3,55
  • Bruine | Paddestoelen
    250 gr
    6,76 €/kg
    €1,69
  • Zoete puntpaprika | 3Stukken
    270 gr
    11,07 €/kg
    €2,99