
Groente- en linzencurry, gebakken rijst met uien en cashewnoten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g biowortelen
- 1/2 knolselder
- 250 g groene Le Puy linzen
- 4 uien
- 1 citroen
- 50 g cashewnoten
- 800 g gepelde tomaten in blokjes (uit blik)
- 250 g halfvolkoren langkorrelrijst
- 2 el rietsuiker
- 2,5 dl kokosmelk
- 6 el olijfolie
- 4 takjes tijm
- 4 takjes rozemarijn
- 1/2 bussel verse koriander
- 50 g gember
- 2 el korianderpoeder
- 2 el kurkuma
- 1 el komijnpoeder
- peper
- 500 g biowortelen
- 1/2 knolselder
- 250 g groene Le Puy linzen
- 4 uien
- 1 citroen
- 50 g cashewnoten
- 800 g gepelde tomaten in blokjes (uit blik)
- 250 g halfvolkoren langkorrelrijst
- 2 el rietsuiker
- 2,5 dl kokosmelk
- 6 el olijfolie
- 4 takjes tijm
- 4 takjes rozemarijn
- 1/2 bussel verse koriander
- 50 g gember