Groene gazpacho met krab
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Andere
Barbecue,Buiten eten
Andere
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 6 Porties
- 2 lente-uitjes
- peper
- 5 cl olijfolie
- groene tabasco
- 3 takjes verse munt
- 1 citroen
- 1 limoen
- 1 avocado
- 1 groene paprika, niet te dik
- 2 komkommers
- 150 g krabvlees uit blik
- 2 eetlepels Xérèsazijn
- 20 cl ijskoud water
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1987042300314800000
S2015032000010550000
F2021022500077550000
F2020032400055500000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min. (+ 2 u koeling)
- Snij de ongeschilde komkommers in blokjes, doe ze in de beker van de blender of in een hoge kom. Voeg het sap van de citroen en van de limoen toe, het in blokjes gesneden vruchtvlees van de avocado, de ontpitte en in stukjes gesneden paprika, de gehakte uitjes en de muntblaadjes.
- Voeg ijskoud water toe, de olie, de azijn, peper, zout en groene tabasco naar eigen smaak. Mix alles goed tot een gladde gazpacho en kruid af. Dek af en zet in de koelkast tot net voor het serveren.
- Dien op als voorgerecht. Schep de koele gazpacho in kommetjes, verdeel er het krabvlees over en serveer met grissini of brood.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Spaans
Andere
Barbecue,Buiten eten
Overig
Zomer
Andere
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1987042300314800000
S2015032000010550000
F2021022500077550000
F2020032400055500000
Laad nog 4 producten