
Grijze garnaalkroketjes op Oostendse wijze


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g gepelde grijze garnalen
- 700 g Oostendse bouillabaisse met kabeljauw
- 2 eierdooiers
- 100 g bloem
- 1 dl room
- 5 blaadjes gelatine
- 100 g boter
- peper
- 6 eieren (om te paneren, te frituren en af te werken)
- 3 grote citroenen (om te paneren, te frituren en af te werken)
- 200 g bloem (om te paneren, te frituren en af te werken)
- 300 g paneermeel (om te paneren, te frituren en af te werken)
- 1 frituurbad (om te paneren, te frituren en af te werken)
- 1 bosje krulpeterselie (om te paneren, te frituren en af te werken)
- peper en zout (om te paneren, te frituren en af te werken)
- 400 g gepelde grijze garnalen
- 700 g Oostendse bouillabaisse met kabeljauw
- 2 eierdooiers
- 100 g bloem
- 1 dl room
- 5 blaadjes gelatine
- 100 g boter
- peper
- 6 eieren (om te paneren, te frituren en af te werken)
- 3 grote citroenen (om te paneren, te frituren en af te werken)
- 200 g bloem (om te paneren, te frituren en af te werken)
- 300 g paneermeel (om te paneren, te frituren en af te werken)
- 1 frituurbad (om te paneren, te frituren en af te werken)
- 1 bosje krulpeterselie (om te paneren, te frituren en af te werken)
- peper en zout (om te paneren, te frituren en af te werken)