
Grietfilets en gegrilde groenten, emulsie van parmigiano


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g grietfilets
- 1 kg wortelgroenten naar keuze: pastinaak, rapen, wortelen van verschillende kleuren, peterseliewortel ...
- 8 el olijfolie
- 4 takjes rozemarijn
- 8 takjes tijm
- 2 takjes oregano
- 2 teentjes knoflook
- peper
- 100 g parmigiano (voor de emulsie)
- 5 dl melk (voor de emulsie)
- 15 g boter (voor de emulsie)
- 2 gevogeltebouillon-blokjes (voor de emulsie)
- 1 blaadje laurier (voor de emulsie)
- 4 takjes tijm (voor de emulsie)
- peper en zout (voor de emulsie)
- 800 g grietfilets
- 1 kg wortelgroenten naar keuze: pastinaak, rapen, wortelen van verschillende kleuren, peterseliewortel ...
- 8 el olijfolie
- 4 takjes rozemarijn
- 8 takjes tijm
- 2 takjes oregano
- 2 teentjes knoflook
- peper
- 100 g parmigiano (voor de emulsie)
- 5 dl melk (voor de emulsie)
- 15 g boter (voor de emulsie)
- 2 gevogeltebouillon-blokjes (voor de emulsie)
- 1 blaadje laurier (voor de emulsie)
- 4 takjes tijm (voor de emulsie)
- peper en zout (voor de emulsie)