Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenGriekse pastasalade
Delhaize logo
 • Griekse pastasaladeB

Griekse pastasalade

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

3 op 5
Recepten voor elke dag
Salade
Griekse pastasaladeB

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
 • 80 g Griekse pasta
 • 2 el olijfolie
 • 1 eetlepel wijnazijn
 • 1/3 komkommer
 • 80 g feta
 • 100 g kerstomaten
 • 30 g schilfers van grana padano
 • basilicum Pistou

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

 1. Kook de Griekse pasta 10 à 12 min. in een grote hoeveelheid gezouten kokend water (roer in het begin regelmatig om te vermijden dat ze aan de bodem blijven plakken). Giet af en spoel onder koud water.
 2. Voeg olijfolie toe, samen met wijnazijn, komkommer in blokjes, feta in blokjes, gehalveerde kerstomaten, grana padanoschilfers en gehakte basilicum. Kruid met zout en peper en meng.
 3. Sluit de lunchbox en bewaar in de koelkast of in een koeltas

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 625; energie (kCal): 150; vetten (g): 8,9; verzadigde vetten (g): 3,4; koolhydraten (g): 11,1; suikers (g): 1,4; vezels (g): ; eiwitten (g): 5,7; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 889,5
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Recepten voor elke dag
Lunch
Salade
 • Griekse pastasaladeB

Deze recepten kan je ook leuk vinden