Recept zoekresultatenGrappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Delhaize logo
  • Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus

Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Pasen
Snack
Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 8 eieren
  • 100 g mayonaise
  • 3 augurkjes
  • 2 uitjes in azijn
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • Om te garneren: stukjes wortel, kerstomaat, zwarte olijven, sla enz.

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min. + baktijd 9 à 10 min.

  1. Doe de eieren in een steelpan met koud water, breng aan de kook en laat gedurende 9 à 10 min. koken, volgens de grootte van de eieren.
  2. Snijd de augurkjes en de uitjes in azijn fijn. Meng ze met mayonaise en peterselie.
  3. Laat de eieren uitlekken en dompel ze enkele minuten onder in koud water. Pel ze en garneer ze naar smaak met stukjes wortel, olijf en/of kerstomaat om er zo diertjes, paddenstoelen, enz van te maken.
  4. Dien op met tartaarsaus en een beetje sla.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Pasen
Overig
Alle seizoenen
Snack
  • Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus