Recept zoekresultatenGnocci van zoete aardappel, gepaneerde tofu, pompoen en saffraan
Recept zoekresultatenGnocci van zoete aardappel, gepaneerde tofu, pompoen en saffraan
Delhaize logo
  • Gnocci van zoete aardappel, gepaneerde tofu, pompoen en saffraan
    Nutri-Score C

Gnocci van zoete aardappel, gepaneerde tofu, pompoen en saffraan

Gnocci van zoete aardappel, gepaneerde tofu, pompoen en saffraanC
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • peper
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1 el boter
  • 1 snufje chilipoeder
  • 100 g aardappelzetmeel
  • 50 g paneermeel
  • 50 g bloem (om te paneren)
  • 1 dl witte wijn
  • 275 g tofu
  • 2 dl room
  • 40 g gepelde pistachenoten
  • 2 sjalotten
  • 10 g verse marjolein
  • 1/2 butternutpompoen
  • 500 g zoete aardappelen
  • 1 eigeel
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • peper
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1 el boter
  • 1 snufje chilipoeder
  • 100 g aardappelzetmeel
  • 50 g paneermeel
  • 50 g bloem (om te paneren)
  • 1 dl witte wijn
  • 275 g tofu
  • 2 dl room
  • 40 g gepelde pistachenoten
  • 2 sjalotten
  • 10 g verse marjolein
  • 1/2 butternutpompoen