Gnocci van zoete aardappel, gepaneerde tofu, pompoen en saffraan


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g Parmezaanse kaas
- peper
- 3 e.l. olijfolie
- 1 el boter
- 1 snufje chilipoeder
- 100 g aardappelzetmeel
- 50 g paneermeel
- 50 g bloem (om te paneren)
- 1 dl witte wijn
- 275 g tofu
- 2 dl room
- 40 g gepelde pistachenoten
- 2 sjalotten
- 10 g verse marjolein
- 1/2 butternutpompoen
- 500 g zoete aardappelen
- 1 eigeel
- 50 g Parmezaanse kaas
- peper
- 3 e.l. olijfolie
- 1 el boter
- 1 snufje chilipoeder
- 100 g aardappelzetmeel
- 50 g paneermeel
- 50 g bloem (om te paneren)
- 1 dl witte wijn
- 275 g tofu
- 2 dl room
- 40 g gepelde pistachenoten
- 2 sjalotten
- 10 g verse marjolein
- 1/2 butternutpompoen