Recept zoekresultatenGlutenvrij brood met rode biet en ricotta
Delhaize logo
  • Glutenvrij brood met rode biet en ricotta

Glutenvrij brood met rode biet en ricotta

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Snack
Glutenvrij brood met rode biet en ricotta

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 500 g voorgekookte rode biet
  • 250 g ricotta
  • peper
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 50 g gehakte pistachenoten
  • 1 sinaasappel bio (schil)
  • 1 glutenvrij boerenbrood
  • zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min. + baktijd 5 min.

  1. Snijd het brood in sneetjes en steek rondjes uit met een ring. Leg deze even onder de grill tot ze mooi krokant en goudbruin zijn.
  2. Mix de rode biet fijn in een keukenrobot en kruid met peper en zout.
  3. Hak de pistachenoten grof.
  4. Besmeer de toasten rijkelijk met de rode biet en lepel er ook wat ricotta op. Kruid met peper en zout en strooi er de gehakte pistachenoten over.
  5. Spoel de sinaasappel(s) zorgvuldig en rasp de sinaasappelschil over de ricotta.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Snack
  • Glutenvrij brood met rode biet en ricotta