Recept zoekresultatenGlutenvrij brood met avocado en gerookte zalm
Delhaize logo
 • Glutenvrij brood met avocado en gerookte zalmA

Glutenvrij brood met avocado en gerookte zalm

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Snack
Glutenvrij brood met avocado en gerookte zalmA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 4 sneetjes glutenvrij geroosterd brood
 • 2 avocado's
 • 1/4 limoen
 • 4 sneetjes gerookte zalm
 • 40 g grijze garnalen
 • 1 eetlepel kappertjes

Begin met koken

 1. Rooster het glutenvrije brood.
 2. Pel de avocado’s, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes.
 3. Schik de plakjes avocado op de sneden brood. Schik er een plakje gerookte zalm op en werk af met de garnalen, de kappertjes en enkele stukken limoen.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 808; energie (kCal): 194; vetten (g): 14,2; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 7,7; suikers (g): 1,6; vezels (g): 3,7; eiwitten (g): 7,9; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 306,33
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Snack
 • Glutenvrij brood met avocado en gerookte zalmA