Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenGewokte varkensreepjes met broccoli, sperziebonen en zwarte bonensaus
Delhaize logo
  • Gewokte varkensreepjes met broccoli, sperziebonen en zwarte bonensaus

Gewokte varkensreepjes met broccoli, sperziebonen en zwarte bonensaus

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Gewokte varkensreepjes met broccoli, sperziebonen en zwarte bonensaus

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g varkensmedaillons (savourette)
  • 1 vetarm runderbouillonblokje
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 lente-uitje
  • 250 g basmatirijst
  • 1/2 eetlepel gemalen Sichuanpeper
  • 2 afgestreken eetlepels express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 1 zakje zwarte bonensaus (Amoy – Mix&Wok)
  • 200 g sperziebonen
  • 1 broccoli
  • 2 eetlepels olie met neutrale smaak (arachideolie of andere)

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Medaillon| Varken | Savourette
    +/- 300 gr
    +/-14,39€/kg
    +/-€4,32
  • Ui | Gehakt
    50 gr
    19,80 €/kg
    €0,99
  • Basmati Noten | Mix | Kookbuiltje
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Szechuanpeper | Molen
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min

    1. Verwarm de olie in een wok en bak het in reepjes gesneden vlees op hoog vuur.(Verwarm voor de groenten gezouten water in een kookpot)
    2. Voeg, wanneer het vlees goudbruin gebakken is, de geperste looktenen toe en de Sichuanpeper. Roer 1 min, voeg dan 50 cl warm water toe, het verkruimelde bouillonblokje, de zwarte bonensaus en het express bindmiddel. Laat zachtjes sudderen.
    3. Kook intussen de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    4. Doe de schoongemaakte sperziebonen in de pot met kokend water. Maak de broccoliroosjes los (laat er de steeltjes aan) en snij de roosjes in de lengte in twee. Schil de stronk en snij in blokjes. Voeg alles toe aan de kookpot en reken dan 4 min kooktijd vanaf het hernemen van het kookpunt. Giet zorgvuldig af en voeg toe aan de wok. Meng en breng op smaak met peper en zout.
    5. Bestrooi met de fijngesneden uitjes en serveer warm met de rijst.
    6. Je kan het gerecht ook bestrooien met geroosterde sesamzaadjes.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Diner
    Andere
    Hoofdgerecht
    • Gewokte varkensreepjes met broccoli, sperziebonen en zwarte bonensaus

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Medaillon| Varken | Savourette
    +/- 300 gr
    +/-14,39€/kg
    +/-€4,32
  • Ui | Gehakt
    50 gr
    19,80 €/kg
    €0,99
  • Basmati Noten | Mix | Kookbuiltje
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Szechuanpeper | Molen
    Dit product is niet meer beschikbaar