Gevulde inktvis op mediterrane wijze

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 takjes basilicum
- 200 g couscous
- 4 diepgevroren, schoongemaakte inktvisarmen
- fleur de sel
- 1 gele paprika
- 8 kerstomaten
- 1 kl komijnzaadjes
- 2 el olijfolie 1e persing
- 1 pointe mespuntje knoflook
- peper
- 10 cl ontvette gevogeltebouillon
- 1 sjalot
- tomatenpassata
- 2 takjes verse munt
- 1 wortel
- 4 takjes basilicum
- 200 g couscous
- 4 diepgevroren, schoongemaakte inktvisarmen
- fleur de sel
- 1 gele paprika
- 8 kerstomaten
- 1 kl komijnzaadjes
- 2 el olijfolie 1e persing
- 1 pointe mespuntje knoflook
- peper
- 10 cl ontvette gevogeltebouillon
- 1 sjalot
- tomatenpassata
- 2 takjes verse munt
- 1 wortel