Recept zoekresultatenGevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Recept zoekresultatenGevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Delhaize logo

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 duiven met vulling naar keuze van het eindejaarsassortiment van Delhaize
  • 1 el boter of margarine
  • 1 dl halfvolle melk
  • truffelolie
  • 4 sneden peperkoek
  • 600 g aardappelen
  • 1 dl kippenbouillon
  • 1 foie gras – terrine 40 g
  • peper
  • 4 duiven met vulling naar keuze van het eindejaarsassortiment van Delhaize
  • 1 el boter of margarine
  • 1 dl halfvolle melk
  • truffelolie
  • 4 sneden peperkoek
  • 600 g aardappelen
  • 1 dl kippenbouillon
  • 1 foie gras – terrine 40 g
  • peper