Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 duiven met vulling naar keuze van het eindejaarsassortiment van Delhaize
- 1 el boter of margarine
- 1 dl halfvolle melk
- truffelolie
- 4 sneden peperkoek
- 600 g aardappelen
- 1 dl kippenbouillon
- 1 foie gras – terrine 40 g
- peper
- 4 duiven met vulling naar keuze van het eindejaarsassortiment van Delhaize
- 1 el boter of margarine
- 1 dl halfvolle melk
- truffelolie
- 4 sneden peperkoek
- 600 g aardappelen
- 1 dl kippenbouillon
- 1 foie gras – terrine 40 g
- peper