Recept zoekresultatenGevulde champignons met geitenkaas
Delhaize logo
  • Gevulde champignons met geitenkaas
    B
Gevulde champignons met geitenkaasB

Gevulde champignons met geitenkaas

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

10 porties
  • 250 g verse geitenkaas met bieslook 't Leenhof
  • 500 g grote champignons
  • 125 g gerookt paardenvlees
  • enkele blaadjes verse salie
  • 50 g zongedroogde tomaten met basilicum
  • 50 g gepelde zonnebloempitten
  • 250 g verse geitenkaas met bieslook 't Leenhof
  • 500 g grote champignons
  • 125 g gerookt paardenvlees
  • enkele blaadjes verse salie
  • 50 g zongedroogde tomaten met basilicum
  • 50 g gepelde zonnebloempitten

Begin met koken

: 15 min. + 20 min. gaartijd
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
2
Snijd het paardenvlees fijn. Meng de geitenkaas met de zongedroogde tomaten, het paardenvlees en de zonnebloempitten.
3
Borstel de champignons schoon, verwijder het steeltje en snijd nog een stuk van de rand, zodat de opening groot genoeg is. Vul ze op met het geitenkaasmengsel.
4
Schik de champignons op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ze gedurende 20 min. in de oven.
5
Haal ze eruit en werk af met enkele blaadjes salie.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
2
Snijd het paardenvlees fijn. Meng de geitenkaas met de zongedroogde tomaten, het paardenvlees en de zonnebloempitten.
3
Borstel de champignons schoon, verwijder het steeltje en snijd nog een stuk van de rand, zodat de opening groot genoeg is. Vul ze op met het geitenkaasmengsel.
4
Schik de champignons op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ze gedurende 20 min. in de oven.
5
Haal ze eruit en werk af met enkele blaadjes salie.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 621; energie (kCal): 149; vetten (g): 10,4; verzadigde vetten (g): 5,2; koolhydraten (g): 3,8; suikers (g): 2,5; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 10,5; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 140,95
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 621; energie (kCal): 149; vetten (g): 10,4; verzadigde vetten (g): 5,2; koolhydraten (g): 3,8; suikers (g): 2,5; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 10,5; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 140,95
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Moederdag
Diner
Voorgerecht