Gevulde aardappelen met verse kaas


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g vastkokende aardappelen
- 100 g half zongedroogde tomaten
- 1 bussel lente-uitje
- 500 g verse kaas bio
- 250 g verse geitenkaas
- 15 g basilicum
- 15 g koriander
- 15 g platte peterselie
- 15 g verse munt
- 15 g dille
- 50 g tapenade van zwarte olijven
- 40 g amandelen
- 2 el olijfolie
- 800 g vastkokende aardappelen
- 100 g half zongedroogde tomaten
- 1 bussel lente-uitje
- 500 g verse kaas bio
- 250 g verse geitenkaas
- 15 g basilicum
- 15 g koriander
- 15 g platte peterselie
- 15 g verse munt
- 15 g dille
- 50 g tapenade van zwarte olijven
- 40 g amandelen
- 2 el olijfolie