Recept zoekresultatenGevulde Portobello’s met pastrami, puree en cheddar
Delhaize logo
  • Gevulde Portobello’s met pastrami, puree en cheddarC

Gevulde Portobello’s met pastrami, puree en cheddar

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Voorgerecht
Gevulde Portobello’s met pastrami, puree en cheddarC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 portobellochampignons
  • 30 g boter
  • 300 g aardappelpuree
  • 80 g pastrami
  • 120 g cheddar
  • 3 blaadjes salie
  • 2 takjes tijm

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Champignons | Wit
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    3,58 €/kg
    €1,79
    F2015021100304110000
  • Karneboter | Ardeens
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    250 gr
    11,56 €/kg
    €2,89
    F1981081800104400000
  • Aardappelpuree | Maxi Pack
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    1 kg
    4,29 €/kg
    €4,29
    F2009061700227710000
  • Pastrami in sneden
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    100 gr
    31,90 €/kg
    €3,19
    F2018011100371890000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min. bereiding + kooktijd

    1. Verwarm de oven voor op 180°C. Stoof de portobello’s 2 min. per kant in warme boter. Meng de warme aardappelpuree met gesnipperde pastrami (laat ¼ voor later), geraspte cheddar en fijngehakte salieblaadjes. Breng verder op smaak.
    2. Vul de portobello’s met het mengsel en bestrooi ze met geraspte cheddar. Schuif de champignons 5 min. in de oven, tot de kaas gesmolten is. Bestrooi met gesnipperde pastrami en takjes geriste tijm.
    3. Dien op als bijgerecht of als lichte maaltijd, met een slaatje

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 569; energie (kCal): 136; vetten (g): 8,8; verzadigde vetten (g): 5,3; koolhydraten (g): 6,4; suikers (g): 1,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 7,4; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 288,59
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Winter
    Voorgerecht
    • Gevulde Portobello’s met pastrami, puree en cheddarC

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Champignons | Wit
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    3,58 €/kg
    €1,79
    F2015021100304110000
  • Karneboter | Ardeens
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    250 gr
    11,56 €/kg
    €2,89
    F1981081800104400000
  • Aardappelpuree | Maxi Pack
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    1 kg
    4,29 €/kg
    €4,29
    F2009061700227710000
  • Pastrami in sneden
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    100 gr
    31,90 €/kg
    €3,19
    F2018011100371890000