Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenGestoomde kabeljauw in koriandermayonaise met harissa
Delhaize logo
  • Gestoomde kabeljauw in koriandermayonaise met harissa
    A
Gestoomde kabeljauw in koriandermayonaise met harissaA

Gestoomde kabeljauw in koriandermayonaise met harissa

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 mespunt harissa in tube
  • 4 stukken kabeljauwmoten
  • 1 bosje koriander
  • 8 el mayonaise
  • 2 el olijfolie
  • 1 kl paprikapoeder
  • zout
  • 1 mespunt harissa in tube
  • 4 stukken kabeljauwmoten
  • 1 bosje koriander
  • 8 el mayonaise
  • 2 el olijfolie
  • 1 kl paprikapoeder
  • zout

Begin met koken

1
Verwijder de steeltjes van de koriander. Houd ze apart.
2
Hak de korianderblaadjes fijn met de keukenrobot.
3
Doe ze in een kom met de mayonaise, olie, paprika, harissa en een snuifje zout. Meng het geheel zorgvuldig.
4
Leg de koriandersteeltjes in een stoommandje. Leg daarop de kabeljauwsneden. Kruid met zout en peper.
5
Stoom ze 12 à 15 minuten. Leg ze op verwarmde borden en serveer de mayonaise apart.
1
Verwijder de steeltjes van de koriander. Houd ze apart.
2
Hak de korianderblaadjes fijn met de keukenrobot.
3
Doe ze in een kom met de mayonaise, olie, paprika, harissa en een snuifje zout. Meng het geheel zorgvuldig.
4
Leg de koriandersteeltjes in een stoommandje. Leg daarop de kabeljauwsneden. Kruid met zout en peper.
5
Stoom ze 12 à 15 minuten. Leg ze op verwarmde borden en serveer de mayonaise apart.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 698; energie (kCal): 168; vetten (g): 11,8; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 0,2; suikers (g): 0,1; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 14,9; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 368,93
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 698; energie (kCal): 168; vetten (g): 11,8; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 0,2; suikers (g): 0,1; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 14,9; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 368,93
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

La Flamme

Harissa

70 gr

€0,89

Kabeljauwfilet | IJsland

Delhaize

Kabeljauwfilet | IJsland

+/- 330 gr

+/-€8,08

Fijngesneden koriander

Delhaize

Fijngesneden koriander

50 gr

€1,25

Mayonaise | Eieren

Devos & Lemmens

Mayonaise | Eieren

30 cl

€1,85

Kruiden | Paprika | Pikant | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Paprika | Pikant | Gemalen

36 gr

€1,35

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
+/-€13,42