Recept zoekresultatenGeroosterde minikapoenen met limoncello en tijm
Delhaize logo
  • Geroosterde minikapoenen met limoncello en tijm

Geroosterde minikapoenen met limoncello en tijm

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Kerst
Hoofdgerecht
Geroosterde minikapoenen met limoncello en tijm

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 2 minikapoenen
  • 1 bol knoflook
  • 2 limoenen
  • 1/2 bussel tijm
  • 2,5 dl limoncello
  • peper en zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min + 2u gaartijd

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Haal de bouten en de billen van de minikapoenen, schik ze samen met de borstfilets in een grote ovenschaal en kruid met peper en zout. Snijd de bol knoflook in de helft. Snijd de limoenen in de helft en voeg bij de kapoenen samen met de tijm en de knoflook. Overgiet met de limoncello en kruid met peper en zout.
  3. Gaar de minikapoen gedurende 2 u in de voorverwarmde oven, draai de bouten regelmatig om en overgiet met het kookvocht.
  4. Haal de minikapoenen uit de oven en serveer meteen.

Kooktip

Lekker met gekookte of geroosterde aardappelen.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Kerst
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Geroosterde minikapoenen met limoncello en tijm