Geroosterde eend, puree van zoete aardappel en relish van goudbessen

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 eendenborstfilet
- 6 zoete aardappelen
- 200 g physalis bio
- 1/2 rode ui
- 1/2 sinaasappel (het sap)
- 3 el gembersiroop
- 2 el sojasaus
- 2 dl wildfond
- 2 takjes verse tijm
- 1 Spaanse rode peper
- 2 kl ras el hanout
- 6 el olijfolie extra zuiver
- peper
- 4 eendenborstfilet
- 6 zoete aardappelen
- 200 g physalis bio
- 1/2 rode ui
- 1/2 sinaasappel (het sap)
- 3 el gembersiroop
- 2 el sojasaus
- 2 dl wildfond
- 2 takjes verse tijm
- 1 Spaanse rode peper
- 2 kl ras el hanout
- 6 el olijfolie extra zuiver
- peper