Geroosterde eend, puree van zoete aardappel en relish van goudbessen

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 eendenborstfilet
 - 6 zoete aardappelen
 - 200 g physalis bio
 - 1/2 rode ui
 - 1/2 sinaasappel (het sap)
 - 3 el gembersiroop
 - 2 el sojasaus
 - 2 dl wildfond
 - 2 takjes verse tijm
 - 1 Spaanse rode peper
 - 2 kl ras el hanout
 - 6 el olijfolie extra zuiver
 - peper
 
- 4 eendenborstfilet
 - 6 zoete aardappelen
 - 200 g physalis bio
 - 1/2 rode ui
 - 1/2 sinaasappel (het sap)
 - 3 el gembersiroop
 - 2 el sojasaus
 - 2 dl wildfond
 - 2 takjes verse tijm
 - 1 Spaanse rode peper
 - 2 kl ras el hanout
 - 6 el olijfolie extra zuiver
 - peper
 
