Recept zoekresultatenGerookte zalm met verse kaas en radijzen
Delhaize logo
  • Gerookte zalm met verse kaas en radijzen

Gerookte zalm met verse kaas en radijzen

door Sofie Dumont

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€€

Score

Nog niet beoordeeld
Ontbijt
Gerookte zalm met verse kaas en radijzen

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 4 plakken gerookte zalm
  • 100 g platte kaas
  • 5 grote radijzen
  • 1 eetlepel pompoenpitten
  • 1 eetlepel zonnebloempitten
  • olijfolie
  • 2 sneetjes krokant brood 'Breakfast' Sigdal

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Zalm | Gerookt | Bio
    140 gr
    55,36 €/kg
    €7,75
  • Verse kaas | Halfvol
    500 gr
    3,10 €/kg
    €1,55
  • Zaden | Pompoenzaden
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Geroosterd | Zonnenbloempitten
    125 gr
    15,12 €/kg
    €1,89
  • Begin met koken

    Bereidingstijd : 10 min.

    1. Schik de sneetjes gerookte zalm op een bord. Klop de verse kaas lichtjes op tot een soepele massa en bestrijk er de zalm mee.
    2. Voeg de grote radijzen in fijne plakjes toe, samen met pompenzaden en zonnebloempitten. Kruid met peper en besprenkel met een scheutje olijfolie. Geef er sneetjes krokant brood bij.

    Tip: Bestrooi het geheel met kruiden naar keuze voor een extra vers toetsje: dille, bieslook …

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Ontbijt
    • Gerookte zalm met verse kaas en radijzen

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Zalm | Gerookt | Bio
    140 gr
    55,36 €/kg
    €7,75
  • Verse kaas | Halfvol
    500 gr
    3,10 €/kg
    €1,55
  • Zaden | Pompoenzaden
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Geroosterd | Zonnenbloempitten
    125 gr
    15,12 €/kg
    €1,89