Recept zoekresultatenGepofte rijstwafels
Delhaize logo
 • Gepofte rijstwafelsE

Gepofte rijstwafels

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Lactose vrij
Kinderen
Andere
Gepofte rijstwafelsE

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 1 eetlepel gedroogde veenbessen
 • 40 g ‘Rice Krispies’ gepofte rijst
 • 1 eetlepel geraspte kokosnoot
 • 4 eetlepels vloeibare rijstsuiker bio
 • 1 eetlepel kokosolie

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. + 10 min. baktijd

 1. Verwarm de oven voor op 160°C.
 2. Meng alle ingrediënten met je vingertoppen in een kom.
 3. Leg een ronde steekvorm op een ovenplaat en vul hem met de mengeling. Druk goed aan met een lepel. Herhaal dit proces tot het mengsel op is.
 4. Bak 10 min. in de oven.

Kooktip

Speel niet alleen met natuurlijke ingrediënten, maar ook met duurzame verpakkingen zoals papieren zakjes.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1685; energie (kCal): 401; vetten (g): 16,3; verzadigde vetten (g): 10,1; koolhydraten (g): 59,7; suikers (g): 34,1; vezels (g): 2,8; eiwitten (g): 3,1; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 124,31
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Lactose vrij
Kinderen
Ontbijt
Andere
Andere
 • Gepofte rijstwafelsE