Recept zoekresultatenGepocheerde zeetongrolletjes in groentenage
Delhaize logo
  • Gepocheerde zeetongrolletjes in groentenage

Gepocheerde zeetongrolletjes in groentenage

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Gepocheerde zeetongrolletjes in groentenage

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g tongfilets
  • 2 kleine courgettes
  • 200 g sluimererwten
  • 1 stengel groene selder
  • 100 g diepgevroren erwtjes
  • 1 dl witte wijn
  • 5 cl Noily Prat
  • 8 dl visfond
  • 6 takjes dille
  • 4 takjes kervel
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper

Begin met koken

Bereidingstijd : 15 min. + 5 min. kooktijd

  1. Snijd de courgettes in blokjes. Snijd de sluimererwten in 2 en snipper de selder fijn. Maak de tongfilets schoon en plooi ze in 3, met de velkant naar binnen.
  2. Giet de visfond, de witte wijn en de Noilly Prat in een sauteerpan en breng alles aan de kook met het loof van de selder, de dille, het teentje knoflook (gepeld en in 2 gesneden) peper en zout. Doe er de groenten bij en laat 3 min. pruttelen. Voeg de tongfilets toe, haal de pan van het vuur en laat de vis 2 min pocheren.
  3. Serveer in diepe borden en werk af met kervel. Geef er stoomaardappeltjes bij.

Tip

denk eraan om je borden vooraf te verwarmen. Zo serveer je echt een gerecht van topniveau!

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Hoofdgerecht
  • Gepocheerde zeetongrolletjes in groentenage

Deze recepten kan je ook leuk vinden