Gepocheerde kalfsbiefstuk met provencaalse groenten, olijventapendade en een kruidenmengeling

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kalfsbiefstukken van 200 g
- 100 g boter
- 2 gehakte sjalotten
- 1/2 venkelknol
- 2 tomaten
- peper en zout
- 2 courgette
- 1 aubergine
- 1 rode paprika
- olijfolie
- rozemarijn
- tijm
- 1 bosje salie
- 100 g tapenade
- 10 ontpitte olijven
- 4 kalfsbiefstukken van 200 g
- 100 g boter
- 2 gehakte sjalotten
- 1/2 venkelknol
- 2 tomaten
- peper en zout
- 2 courgette
- 1 aubergine
- 1 rode paprika
- olijfolie
- rozemarijn
- tijm
- 1 bosje salie
- 100 g tapenade
- 10 ontpitte olijven