Gepaneerde roodbaarsfilets met wasabi, sesam en preifondue
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Andere
Overig
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 Porties
- arachide-olie
- 600 g roodbaarsfilet
- 200 g panko (Japans broodkruim)
- 2 eetlepels kruidenmengeling Santa Maria Wasabi en Sesam
- 4 eiwitten
- 300 g diepgevroren preiringen
- 2 citroenen
- 500 g boterboontjespuree
- 20 g boter
- zout
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Kook de prei gedurende 10 min op een zacht vuurtje in een pot met deksel. Voeg op het einde boter, zout en peper toe.
- Klop tegelijkertijd de eiwitten in een bord. Meng de panko met de “Santa Maria Wasabi en Sesam” kruidenmengeling in een ander bord. Doop de visfilets in het eiwit en vervolgens in de gekruide panko en zorg ervoor dat de panko goed aan de visfilets kleeft. Verwarm een beetje arachide-olie in een grote pan en bak vervolgens de visfilets langs elke kant 5 min totdat ze mooi goudbruin zien.
- Warm tegelijkertijd de boterboontjespuree op (zie verpakking).
- Dien de visfilets op met de prei, de puree en enkele citroenkwartjes.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht