Gepaneerde Tomme en pasta met gremolata

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 240 g pancetta per carbonara (in schaaltje)
- 5 takjes bladpeterselie
- 50 g paneermeel
- 3 el frituurolie
- 1 teentje knoflook
- 250 g capellini of fedelini
- 400 g de Tommes Vaudoises du Crémier
- 1 bio citroen
- 1 ei
- 240 g pancetta per carbonara (in schaaltje)
- 5 takjes bladpeterselie
- 50 g paneermeel
- 3 el frituurolie
- 1 teentje knoflook
- 250 g capellini of fedelini
- 400 g de Tommes Vaudoises du Crémier
- 1 bio citroen
- 1 ei