Recept zoekresultatenGepaneerde Tomme Vaudoise met rauwkost
Delhaize logo
  • Gepaneerde Tomme Vaudoise met rauwkost
Gepaneerde Tomme Vaudoise met rauwkost

Gepaneerde Tomme Vaudoise met rauwkost

Makkelijk
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 el honing
  • 1 el sterke mosterd
  • 2 el olijfolie
  • 2 el bloem
  • 1 ei
  • 3 el paneermeel
  • 1 tl karwijzaad
  • 4 Tommes Vaudoises
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 el honing
  • 1 el sterke mosterd
  • 2 el olijfolie
  • 2 el bloem
  • 1 ei
  • 3 el paneermeel
  • 1 tl karwijzaad
  • 4 Tommes Vaudoises
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Begin met koken

: 20 min. + 4 min. kooktijd
1
Vinaigrette met mosterd en honing: meng in een kom de balsamicoazijn met de honing, de mosterd, zout en peper. Voeg vervolgens al roerend de olijfolie toe. Zet apart. Meng in een bord de bloem met zout en peper. Zet apart. Klop het ei los in een diep bord. Zet apart. Meng in een derde bord het karwijzaad met het paneermeel. Zet apart.
2
Verwarm een bakpan. Haal de Tommes Vaudoises door de bloem, klop de overtollige bloem eraf. Haal de Tommes Vaudoises door het losgeklopte ei en door het paneermeel met karwijzaad. Bak de Tommes Vaudoises 2 min. aan elke kant.
3
Verdeel de gebakken Tommes Vaudoises over de borden met de waterkers, de wortel- en de komkommerstaafjes en de kerstomaatjes. Besprenkel met vinaigrette met mosterd en honing.
1
Vinaigrette met mosterd en honing: meng in een kom de balsamicoazijn met de honing, de mosterd, zout en peper. Voeg vervolgens al roerend de olijfolie toe. Zet apart. Meng in een bord de bloem met zout en peper. Zet apart. Klop het ei los in een diep bord. Zet apart. Meng in een derde bord het karwijzaad met het paneermeel. Zet apart.
2
Verwarm een bakpan. Haal de Tommes Vaudoises door de bloem, klop de overtollige bloem eraf. Haal de Tommes Vaudoises door het losgeklopte ei en door het paneermeel met karwijzaad. Bak de Tommes Vaudoises 2 min. aan elke kant.
3
Verdeel de gebakken Tommes Vaudoises over de borden met de waterkers, de wortel- en de komkommerstaafjes en de kerstomaatjes. Besprenkel met vinaigrette met mosterd en honing.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Honing | Bio

Delhaize

Honing | Bio

340 gr

Bio

€2,65

Saus | Mosterd

Devos & Lemmens

Saus | Mosterd

30 cl

€2,05

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,49

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Paneermeel

Anco

Paneermeel

200 gr

€0,69

Kruiden | Karwij | Zaad

Santa Maria

Kruiden | Karwij | Zaad

20 gr

€1,75

Tomme Vaud

Val d'Arve

Tomme Vaud

100 gr

€2,75

Reeds in je keuken

Azijn | Balsamico | Modena | Bio

Delhaize

Azijn | Balsamico | Modena | Bio

25 cl

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€2,39

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€17,42